Maatwerk

Intermezzo is het perfecte antwoord op de vraag naar maatwerk. Jij staat centraal en aan jouw woonwensen wordt tegemoetgekomen. Je stelt hoge eisen. En terecht. Je bent niet ‘standaard’ dus waarom zou jouw appartement dat wel moeten zijn? In Intermezzo kun je kiezen uit 35 huurappartementen en ze zijn allemaal net even anders. Wil je een aparte werkkamer? Twee of drie slaapkamers? Zoek je een studio als pied-à-terre? Of wil je liever de ruimte? Oppervlaktes variëren van 58 tot maar liefst 138 m2. Uiteraard is de afwerking subliem met een Poggenpohl-keuken, Villeroy & Boch sanitair, een luxe inloopdouche etc. Een heerlijk balkon, toegang tot een parkeergarage vlakbij, de beste restaurants om de hoek, een supermarkt letterlijk aan je voeten en ideale OV-verbindingen op loopafstand. In Intermezzo vind je het allemaal.

Voordelen van huren

Als huurder weet je altijd waar je aan toe bent. Geen onverwachte lasten, geen financiële risico’s, geen waardevermindering. Groot onderhoud? Daar heb je geen omkijken naar. Want dat wordt voor je geregeld. En dat is wel zo prettig. Zo kun je meer tijd besteden aan datgene wat voor jou belangrijk is.

Bekijk alle foto’s van Intermezzo
 

Never a dull moment: dat is wonen op de Zuidas. ’s Ochtends lekker buiten de deur ontbijten, een snelle of juist uitgebreide lunch, een drankje na werktijd en dan rechtstreeks door naar een leuk restaurant? De Zuidas kent een zeer divers horeca-aanbod. Natuurlijk zorg je ervoor dat je wel in conditie blijft: hier vindt je de beste gyms van de stad. Nog even wat last minute boodschappen doen? In Intermezzo bevindt zich een supermarkt, waarvan de ruime openingstijden rekening houden met jouw drukke bestaan. Werk je in de directe omgeving of aan de andere kant van het land? Hier woon je dichtbij de uitvalswegen én de OV-verbindingen zijn ideaal. Schiphol Airport bevindt zich op minder dan een kwartier met de trein. En dat alles vlakbij het unieke, eeuwenoude hart van één van de mooiste steden ter wereld: Amsterdam.